Verzekering tegen de geldelijke gevolgen van ouderdom en vroegtijdigen dood - Assurance en vue de la vieillesse et du décès prematuré - 1945

Verzekering tegen de geldelijke gevolgen van ouderdom en vroegtijdigen dood - Assurance en vue de la vieillesse et du décès prematuré - 1945
DOCKDXX00354
Verzekering tegen de geldelijke gevolgen van ouderdom en vroegtijdigen dood - Dienstbericht - Assurance en vue de la vieillesse et du décès prematuré - Avis de service. Gericht aan Pieter Desmidt, Westhinderstraat 18 te Zeebrugge. Keerzijde: mededeling dat op de stortingskaart lijfrentezegels zijn voorzien door de Algemeene Spaar- en Lijfrentekas ter waarde van 50 frank. Naam en adres van de werkgever: Entreprises Decloedt et Fils - Zeebrugge. Mededeling is in beide landstalen opgesteld.
Links een afscheurstrook met belangrijk bericht: de lijf - en weduwerenten evenals de Rijksbijdrage zijn afhankelijk van de inspanning die de verzekerde zich op gebied van vooruitzicht heeft getroost. De renten zijn betaalbaar welke ook het vermogen of de verblijfplaats van den rechthebbende zijn. De gehuwde vrouw ontvangt haar rente tegen haar kwijting alleen.
Stortingskaart nr IIII/8702. Hoort samen met DOCKDXX00352 tot DOCKDXX00398 en HUIBUAL00029.
Papier | Rechthoek | Bruin, tweezijdig bedrukt met zwarte letterdruk en ingevuld met blauwe inkt. Voorzijde met postzegelstempel in zwarte inkt.| 21 cm x 10,5 cm | Kaart gekreukt en onderaan geperforeed | Tweetalig: Nederlands en Frans.
Idem vanaf DOCKDXX00354 tot DOCKDXX00365. (ON: 2011/368)
Documenten
Kleine Documenten
1945
Belgische Staat
Zolder