Ontvangstenboekje van Architect Raymond D'Helft

Ontvangstenboekje van Architect Raymond D'Helft
DOCKDXX00518
Titel: 'Ontvangstenboekje Raymond D'Helft, Architect - expert, Avenue Jules de Trooz - Blankenberghe'. Iedere blad bestaat uit twee luiken, het linkerdeel is voor de uitgever, het rechterdeel voor de klant. Op linkerhelft staan gegevens, zoals het volgnummer van document, datum, totaal van honoraria, dagtotaal, vorig en algemeen totaal, de naam klant, het ontvangen bedrag met bijhorende omschrijving van de geleverde prestatie. Het tweede luik omvat volgnummer, datum, gegevens van de klant, bedrag en omschrijving van de geleverde prestatie.
Franstalige uitgave. Reçu nr 105, 4 nov 1928, reçu de masson à Knocke s/mer, la somme de trois cent francs pour expertise de l'Hotel Astoria à Knocke. (ontvangstbewijs nr. 105, 4 nov 1928, ontvangen van metselaar in Knocke a/zee, de som van 300 frank voor expertise van het hotel Astoria in Knocke)
Papier | Rechthoek | Kaft: Groen. Witte bladen met zwarte letterdruk. Bladen zijn in twee delen, waarvan bij de ingevulde de rechterstrook ontbreekt en de linkerstrook ingevuld is met blauwe inkt | 27 x 10,5 cm
(ON: 2012/218)
Documenten
Kleine Documenten
1928 tot 1932
D'Helft, Raymond
Zolder