>Sincfala Museum van de Zwinstreek
Sincfala,
Museum van de Zwinstreek
HomeActiviteitenOpen Monumentendag 2016 - Sint-Niklaaskerk - Westkapelle

Lezing op zondag 27 oktober 2019 - 10 -12 uur door Danny Lannoy

96dpiDe eerste lezing van het najaar dat door de Geschied- en Heemkundige Kring Sint-Guthago in Museum Sincfala georganiseerd wordt, vindt plaats op zondag 27 oktober om 10 uur.

Aan de hand van een powerpoint-presentatie neemt Danny Lannoy ons mee doorheen het prachtige patrimonium van de badstad. Achter elk gebouw schuilt een rijke geschiedenis die de evolutie van Knokke-Heist aantoont.

Via het getoonde beeldmateriaal krijgen we een zicht op het verdwenen bouwkundig erfgoed en het nog bestaande patrimonium. Ideaal om na de lezing een wandeling te starten doorheen Knokke-Heist en de expo in het Cultuurcentrum Scharpoord te bezoeken.

Praktische informatie

Lezingen zijn gratis voor leden van Geschied- en Heemkundige Kring Sint-Guthago.
Niet-leden betalen 3,50 euro, bezoek aan het museum inbegrepen. Reservatie is niet mogelijk. Best om 15 minuten vroeger te komen om van een plaats verzekerd te zijn.
Na de lezing bieden we je een drankje aan.

Ptoegang-felix-timmermanstraat-37laats

Sincfala, Museum van de Zwinstreek
Pannenstraat 140, 8300 Knokke-Heist.
Tel. 050 530 730  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

Parkeergelegenheid

Op de speelplaats van de gemeentelijke basisschool Het Anker, bereikbaar via de Felix Timmermansstraat nummer 37 (klik op de foto voor Google streetview)