Afdrukken

museumavond-shantykoor-blankenberge

Sedert alle bezoekersaantallen sinds 2004 nauwkeurig werden bijgehouden, beleefde Museum Sincfala dit jaar zijn tweede beste julimaand ooit met 1051 bezoekers! De tentoonstelling Pierre ‘Kodak’ Meyers blijft mensen bekoren, terwijl in de eerste vier van vijf Museumavonden, toeschouwers meeleefden op de noten van ‘Shantykoor Blankenberge’, ‘Duo Ultreya’, ‘Brakzand’ en Erik Wille.

Voor kinderen (6-12 jaar) blijft de gratis zoektocht met ‘Vlieg’ een leuke uitdaging doorheen Museum Sincfala. Dit terwijl de volwassenen met een zoektocht, georganiseerd door Heyst Leeft in de hand, dagelijks op hun parcours zich ook tot eind augustus een weg banen door ons museum, op zoek naar antwoorden.

Deze maand staat nog één museumavond op het programma:

Op 14 augustus sluit de Heistse groep ‘Donder in ’t hooi’ de reeks Museumavonden 2014 af die in opdracht van het Gemeentebestuur Knokke-Heist door Museum Sincfala worden georganiseerd. Niet te missen dus!

Wie op de hoogte wil blijven van alle activiteiten in Museum Sincfala, kan dit via www.sincfala.be of http://www.facebook.com/museum.sincfala.