erfgoeddag campagnefoto rechten corey arnoldx1024Stap in de fascinerende wereld van mythische zeewezens en ontdek prachtige zeevondsten tijdens deze gezinsvriendelijke editie van erfgoeddag.

Kom naar het sportstrand in Heist en ontmoet onze ervaren gidsen en getalenteerde acteurs, die je tussen 10.00 en 17.00 uur verwelkomen om samen op avontuur te gaan. Zij zullen je begeleiden bij het verkennen van het strand en de omliggende omgeving, en je kennis laten maken met verborgen pareltjes.

In het strandpaviljoen kun je genieten van angstaanjagende verhalen over monsters uit de zee terwijl je smult van heerlijk vers gebakken vis. Ervaar de sfeer van deze fascinerende wereld terwijl je omringd bent door gelijkgestemde mensen. Dit is een unieke kans om de schoonheid en het mysterie van onze Noordzee te verkennen met je familie en vrienden.

Of je nu een liefhebber bent van mythes en legendes, of gewoon van de zee houdt, deze dag zal een onvergetelijke ervaring zijn. Dus, kom naar het sportstrand in Heist en dompel jezelf onder in de magie van deze buitengewone en opwindende wereld.

‍Waar? 

Sportstrand Heist - 10-17 uur