HomeNieuwsNieuws 2017Boekvoorstelling 'Heist aan Zee, cafés en middenstand, de badstad' door Georges De Vent en Arnold Roels

cover badstadOp vrijdag 17 november om 18.30 uur stellen Georges De Vent en Arnold Roels hun nieuwste boek Heist aan Zee, Cafés en middenstand in de badstad voor in bibliotheek Scharpoord. Dit werk is de opvolger van Heist aan Zee, Cafés en middenstand, het vissersdorp.

Het werd opnieuw een boek vol prachtige foto’s. Van de vroegere winkels en pensions van Heist, maar ook van de vele hotels waar de zomertoeristen konden verblijven. Iedere rasechte Heistenaar zal zeker vol weemoed kijken naar de beelden van het vervlogen Heist met hotels en tavernes met klinkende namen zoals de Bruges, des Bains, Coupe de Nice, Old Brussels en zoveel andere.

Schepen Annie Vandenbussche doet een woordje vooraf, daarna vertelt de heer André Desmidt nog wat over het boek en achteraf kunt u genieten van een drankje en een hapje.

Uiteraard krijgt u uitgebreid de gelegenheid het boek in te kijken, te kopen en te laten signeren.

Iedereen welkom. Inschrijven in de bibliotheek, T 050 630 400 of via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.