HomeTentoonstellingenTentoonstellingen 2011Annemieke en de Smarties. Photo Hall 1933-1980 - Oproep

 

Annemieke en de Smarties

Photo Hall 1933-1980 - Oproep

Eerst verzamelen, dan tonen

Ter voorbereiding van de uiteindelijke realisatie van deze tentoonstelling zijn we op zoek naar zo veel mogelijk van deze foto’s. Met het verzamelen van de foto’s wordt meteen een stukje kusterfgoed bewaard en in een expositie tot leven gebracht.

Johan De Vos fotografeerde in de jaren 1960 als student zelf voor Photo Hall. Maar Museum Sincfala is ook nog op zoek naar andere mensen die tussen 1933 en 1980 - meestal als vakantiewerker - voor de firma fotografeerden.

iff0784iff1207

Oproep

Heb je dergelijke foto’s in een album of vergeten schoenendoos? We geven ze met veel zorg een plaats in de tentoonstelling. Herinner je het verhaal?  We noteren ook graag je anekdotes. Bij voorkeur nemen we de originele foto’s voor de duur van de tentoonstelling in bruikleen. Uiteraard krijg je ze achteraf ongeschonden terug.

 

Ook tijdens de looptijd van de tentoonstelling en nadien zijn je foto’s van Photo Hall welkom. We scannen de foto’s ter plaatse in. Je krijgt ze dus meteen terug.

Neem hiervoor contact op met het museum: 050 530 730 en Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

 

Inleiding - Oproep - Artistiek opzet - Foto’s van bruikleengevers