MEDEDELINGEN

1. Onze nieuwe titelplaat

Broeder Gaëtan

Door van het eerste nummer van deze jaargang een speciaal nummer te maken, hebben we deerlijk vergeten mede te delen dat onze vriend de jonge en talentvoJle kunstenaar Renaat Bosschaert voor ons de mooie titelplaat van "Rond dePoldertorens" heeft gesneden. Het is een kunstige voorstelling van de machtige toren van Oostkerke, de zetel van onze Kring. Profiat Renaat en aanvaard onze beste dank.

2. Uit de Kringfamilie

In naam van al de Leden van St-Guthago hebben wij ons rouwbeklag uitgedrukt aan schepen Maurice Broucke bij het afsterven van zijn vader, te Oostkerke op 4 februari 1965.

En aan de heer Andre Callier uit Blankenberge boden wij onze kristelijke deelneming aan in de rouw om de dood van zijn moeder, op 22 maart.

Ook een blijde tijding kwam ons allen verheugen. Onze geliefde Voorzitter Rene De Keyser trad in het huwelijk met onze bibliotekares Mej. Margriet De Keyser. Rond de Poldertorens is zeker de tolk van ieder lid van de Kring, als wij Mijnheer en Mevrouw De Keyser, aan wie Sint-Guthago reeds zoveel te danken heeft uit ganser hart onze wensen aanbieden voor een schoon en langdurig geluk.

3. Het Bestuur

Om de heer Raymond Vandenberghe, die verleden jaar is gestorven, te vervangen, werd .de heer Germain Vandepitte, de trouwe medewerker van "Rond de Poldertorens" in het Bestuur van St-Guthagokring opgenomen, als lid van de redaktie. Kunnen we niemand vinden om de taak van bibliotekaris over te nemen van Mevrouw De Keyser? Zoveel werk is het niet; alleen maar orde erin houden.

Mededelingen - Onze nieuwe titelplaat - Uit de Kringfamilie - Het Bestuur

Redactie

Rond de Poldertorens
1965
02
074-074
2023-06-19 14:44:32